Kasitien Kirppiksen ohjeet ja säännöt:

Kirpputori Kasitien Kirppis, ohjeet ja säännöt

1. Loosipaikka sisältää 3 hyllytasoa, vaatetangon ja henkarit (kok.leveys 180cm)
Tuodessasi isompia esineitä, (esim. lamput, harrastustarvikkeet, lasten lelut ja matot) sovi tuomisesta kirpputorin kanssa etukäteen. Toistaiseksi emme voi ottaa huonekaluja myyntiin.

Pienet, mielestäsi arvokkaat tavarat sinun on mahdollisuus sijoittaa lukittaviin lasivitriineihin. Pelkästään vitriiniin myyntiin tulevista tuotteista perimme 30 %:n provision. Myyntiaika näillä provisiotuotteilla on 1kk. Tuotteita voimme ottaa myyntiin rajallisesti.

2. Loosipaikan vuokra: 25 €/vko 90 € /4vkoa
Vuokra maksetaan loosipaikkaa varattaessa tai viimeistään loosivuokran päättyessä.
Lisäksi perimme 5 %:n provision loosin kokonaismyynnistä. Provisio sisältää ilmaiset viivakoodihintalaput, kova- ja tarrahälyttimet, loosien siistimisen/järjestelyn päivittäin, tavaroiden lisäyksen asiakkaan niin halutessa sekä päivittäisen raportoinnin loosimyynnistä.
Prosenttimyynti: Tuodessasi ehjät, siistit ja puhtaat tuotteet meille prosenttimyyntiin, hoidamme tuotteiden hinnoittelun, esillepanon ja pöydän siistimisen. Toteutuneesta myynnistä veloitamme 50 %:n provision. Ei erillistä viikkovuokraa. Myyntiaika sovitaan tuotteiden määrästä riippuen.
Hinnoittelemme tuotteet normaalein kirppishinnoin, tuodessasi arvokkaampia tuotteita, niistä on hyvä mainita, kun tuot ne meille. Prosenttimyynnissä Kasitien Kirppiksellä on oikeus rajata mielestämme myyntikelvottomat tuotteet pois. Voit tuoda lisää tuotteita sopimuksen mukaan. Ilmoitamme kun myyntiaika päättyy ja voit noutaa myymättömät tuotteesi pois. Prosenttimyyntipaikkoja on rajoitettu määrä. Lisätietoja Kasitien Kirppikseltä.

3. Voit vuokrata paikan Kasitien Kirppikseltä suoraan liikkeestä tai lähettää varauspyynnön osoitteeseen info@kasitienkirppis.fi, jolloin saat paluupostissa toimintaohjeet vuokrauksesta.Voit varata loosin myös soittamalla numeroon 0440 400800. Vuokratessasi paikan saat asiakasnumeron.

4. Viivakoodihintalaput saat ilmaiseksi Kasitien Kirppikseltä, niitä ei voi tulostaa kotona.

5. Tuotteiden hinnoittelu ja myynnin seuranta:
Kasitien Kirppikseltä saat asiakasnumeron sekä linkin nettiin, missä pystyt tekemään hintalaput tuotetietoineen. http://varaapaikka.com/kasitien/hinta.pl
Tällä tavalla tehtynä sinun on helppo seurata myytyjä tuotteita. Vaihtoehtoisesti voit pyytää Kasitien Kirppikseltä viivakoodihintalappuja hinnoilla tai ilman, jolloin teet itse muistiinpanot tuotteista ja hinnoista seurantaa varten.
Vuokraloosistasi tapahtuvasta myynnistä saat raportin sähköpostiisi päivittäin.
6. Jos kirjoitat hintatiedot käsin, sinun kannattaa tehdä oma tuotelista, jotta tiedät koodin kullekin tuotteelle ja pystyt seuraamaan myyntiäsi. Hintalapuissa on oltava AINA TUOTEKUVAUS, muutoin emme voi myydä tuotetta.

7. Myyntijakson päättyessä  arkipäivänä, myyntipaikan tulee olla tyhjä klo 17 mennessä, viikonloppuna klo 14.  Tyhjentämättä jääneistä myyntipöydistä veloitamme 15 €:n tyhjennysmaksun. Säilytämme tyhjennettyjä tuotteita viikon, jonka jälkeen ne ovat Kasitien Kirppiksen omaisuutta.
Jos haluat jättää myymättömät, ehjät ja siistit tuotteet Kasitien Kirppikselle, tuotteet laitetaan myyntiin hyväntekeväisyysloosiin tai lahjoitetaan mahdollisille tarvitsijoille.

8. Valvonta: Kasitien Kirppiksellä on tallentava kameravalvonta ja elektroninen hälytinporttijärjestelmä. Arvokkaimpiin tuotteisiin suosittelemme kovahälytintä tai tarrahälytintä. Arvotavaroille on myös lukittavat lasivitriinit.
PALOTURVALLISUUSSYISTÄ KÄYTÄVILLÄ LOOSIEN ULKOPUOLELLA EI SAA SÄILYTTÄÄ TAVAROITA! Loosin puurakenteisiin ei saa kiinnittää ruuveja tai nauloja. Loosien päälle ei saa laittaa myytäviä tuotteita vaan niiden tulee olla loosikehikon sisäpuolella. Tavarat ovat myynnissä myyntiloosin vuokraajan vastuulla ja vuokraajan kotivakuutus korvaa vakuutuksesta riippuen tuotteille mahdollisesti aiheutuneet vahingot.
9. Kiellettyjä myyntiin tuotavia tuotteita ovat: elintarvikkeet (myös eläinten ruoat), alkoholi, tupakka- ja nikotiinituotteet, lääkkeet, aseet, herkästi syttyvät aineet, piraattiäänitteet ja -filmit ja epäsiveelliset tuotteet. Sääntörikkomus- ja väärinkäytöstapauksissa Kasitien Kirppiksellä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus välittömästi tai harkinnan mukaan poistaa tuotteet välittömästi myynnistä.

10. Tilitys tehdään viikon kulessa vuokrajakson päättymisestä, arkipäivänä (ma-pe) klo 10 – 17. Tilille maksetuista tilityksistä saa myyntiraportin ainoastaan erikseen pyydettäessä. Varat luovutetaan käteisenä kuittausta vastaan myyntipaikan varaajalle tai hänen valtakirjalla valtuuttamalleen henkilölle (henkilöllisyys todistettava) tai varat voidaan maksaa myös myyntipaikan varaajan ilmoittamalle pankkitilille. Huom! Jos tilityksesi ylittää 300 € ja haluat sen käteisenä, pitää siitä ilmoittaa Kasitien Kirppikselle vähintään kaksi päivää ennen tilityksen ottamista.

11. Kasitien Kirppiksellä on oikeus kuvata vuokralooseissa olevia tuotteita ja käyttää näitä kuvia parhaaksi katsomallaan tavalla markkinoinnissa, myös yleiskuvia kirppiksestä voidaan käyttää markkinoinnissa.

12. Huomioitavia asioita myyvästä loosipaikasta:
– myyntiin tuotavien tuotteiden on oltava hyväkuntoisia ja puhtaita
– kirjoita tuotteen kuvaus ja hinta selkeästi hintalappuun. Jos tuotteessa on jotain vikaa, tulee sekin kirjoittaa hintalappuun
– kiinnitä viivakoodihintalaput hyvin kiinni. Käytä apuna nuppineuloja, teippiä yms.
– Älä laita neulaa, teippiä tai hälytintä viivakoodin päälle niin, ettei sitä pysty lukemaan
– Älä laita loosia kerralla liian täyteen
– Älä ylihinnoittele tuotteita, mieti, mitä itse olisit valmis maksamaan samanlaisista tuotteista
– Jos tuotteet eivät mene kaupaksi, laske hintoja. Jos laitat kaikki tuotteet alennukseen, ilmoita siitä kassalle, jossa voidaan laittaa asiakasnumerosi taakse alennusprosentti valmiiksi Yleisimmät alennusprosentit ovat -20%, -30%, -40%, -50% ja -60%
HUOM! Jos sinulla on useita kirppispaikkoja samaan aikaan, koskee alennus kaikkia paikkoja, myös vitriinissä olevia tuotteita.
12. Hälyttimien käyttö tuotteissa:
-käytössämme on 3 erilaista hälytintä: kovahälytin nastalla, kovahälytin lenkillä ja tarrahälytin

– loosipaikan vuokra-ajan päättyessä ja jos mahdollisissa myymättömissä tuotteissa on vielä hälyttimiä, henkilökunta poistaa ne kassalla. Asioinnin nopeuttamiseksi kassalla, lajittele hälylliset tuotteet erikseen muista tuotteista.
– nastalla olevat kovahälyttimet sopivat parhaiten vaatteisiin ja laukkuihin
– kiinnitä nastallinen kovahälytin aina kiinni suoraan itse tuotteeseen hintalapun läpi, mutta niin, ettei viivakoodin luku esty
– lenkillä olevat kovahälyttimet sopivat tuotteisiin joissa lenkille on hyvä paikka, mm. kenkiin, kahvallisiin astioihin, kelloihin yms.
– tarrahälyttimet soveltuvat tuotteisiin, joista sen poistamisen jälkeen myös liiman poistaminen käy helposti ja tuotteisiin, joihin kovahälytintä ei saa kiinni
– laita tarrahälytin piiloon esim. hintalapun alle, mutta on suotavaa mainita kassalle asiasta, jotta hälyt muistettaisiin eliminoida maksun yhteydessä
– älä leikkaa tai laita tarrahälytintä metallia vasten!

copyright Kasitien Kirppis